Upon finding an unprecedented amount of tourists at Black Sand Beach, Iceland, I had to photograph something that wasn’t polluted with people. This was the result.

Reiki

Reiki tarkoittaa universaalia elämänenergiaa. Se on ikivanha parannusjärjestelmä. Sen uudelleen löytäjä ja kehittäjä oli Mikao Usui 1920- luvun alussa. Usui tarkoitti menetelmän fyysisten, henkisten ja emotionaalisten sairauksien hoitoon sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen ja ylläpitämiseen. Reiki on harmonista ja tasapainottavaa energiaa, jota kohdentamalla voidaan vaikuttaa koko energiakehojemme järjestelmään ja tasapainottaa hyvin vaikeitakin sairauksia ja muita tasapainottomuuksia, jotka eivät kuulu ihmiseen ja kaikkeen elävään.


Reikihoitoa käytetään mm.  päänsärkyihin ja muihin särkyihin, uupumuksen hoitoon sekä kehon ja mielen jännitystiloihin sekä tukihoitona vaikeillekin sairauksille.


Reiki sopii kaikenikäisille ihmisille ja eläimille hoitaen tär­keys­jär­jes­tyk­ses­sä ja se täydentää muita hoitomuotoja ja lääkärin määräämiä hoitoja ja lääkkeitä. Se on vaaraton eikä sitä voi saada liikaa. 


Hoidon vaikutukset terveyteen:


⭐ parantaa ja tasapainottaa energiaa

⭐ antaa lisää energiaa

⭐ nopeuttaa kehon omaa paranemista

⭐täyttää tyhjäksi käytetyt energiavarastomme

⭐ rentouttaa kehoa ja lihasjännityksiä

⭐ laukaisee stressiä

⭐kivut ja säryt saattavat helpottua

⭐rentouttaa ja rauhoittaa mieltä

⭐aktivoi verenkiertoa ja aineenvaihduntaa

⭐kehittää ajattelukykyä, sisäistä näkemystä ja luovuutta

⭐ennaltaehkäisevä hoitomuoto sekä parannusmenetelmä

⭐auttaa hyödyntämään terveyteemme vaikuttavat käyttämättömät voimavarat

⭐korjaa energiakehosi epä­ta­sa­pai­noi­suuk­sia ja avaa mahdollisia energiatukoksia(usein stressi ja sairastelu aiheuttaa)


Reiki antaa voimaa, energiaa ja elinvoimaa tasapainottaen mahdolliset epätasapainotilat ennen kuin ne ilmenevät oireina. Mitä vahvemmin ja vapaammin tämä energia meissä virtaa, sitä paremmin voimme, sitä onnellisempia olemme ja sitä vahvempaa yhteyttä koemme itseemme, toisiimme ja kaikkeen olemassa olevaan.


Hoito aktivoi kehosi ja mielesi omaa parantavaa voimaa auttamaan itseäsi.


Hoidossa pidän käsiä kevyesti kehollasi ja käyn läpi kehon energiakeskuksia eli chakroja, kunnes keho on saanut joka puolelle tasaisesti energiaa.  Hoitajana toimin energian kanavana enkä luovuta tai siirrä omaa energiaani hoidettavaan. Käsieni kautta kulkeva energia aktivoi hoidettavan kehon ja mielen luonnolliseen ja lempeään paranemisprosessiin. Hoidettava vetää reikienergiaa itseensä juuri sen veran kuin tarvitsee kuhunkin kohtaan kehossaan tai kokonaisuudessaan. Mahdolliset epämiellyttävät tuntemukset hoidon aikana tai sen jälkeen ovat kehon luonnollisia reaktioita energiatukosten purkautumisen yhteydessä, eivät merkki huonosta hoidosta tai hoitajasta.


Hoidettava voi tuntea virtaavan energian keholla lämpimänä, pistelevänä tunteena virtauksina, viileytenä, lämmöntuntemuksina, kihelmöintinä jne. Vaikka hoidettava ei tuntisi mitään niin hoito menee kyllä perille. Reikihoidon teho ei perustu uskoon - ei hoidettavan, eikä hoitajan.


Voit halutessasi levätä hoitopöydällä tai jopa nukkua. Nukahtamisen aikana hoito menee helpommin syvemmille tasoille.


Hoidon jälkeen hyvä tietää:


⭐aineenvaihdunta vilkastuu

⭐aktivoi kuona-aineiden poistumista kehosta, joten on hyvä juoda riittävästi vettä hoidon jälkeisinä päivinä. Hoito aktivoi usein janontunteen, jotta hoidettava saa riittävästi nestettä kuona-aineiden kuljetukseen. Lian vähäinen vedenjuonti saattaa aiheuttaa päänsärkyä

⭐ yö voi olla levoton

⭐ hoito jatkuu vähintään 24h

⭐ tunteenpurkaukset on luonnollisia

⭐ kehon ylikuumenemista esim. saunaa kannattaa välttää pari päivää

⭐vaikka hoidossa tulee paljon uutta energiaa, joskus hoidettava tuntee väsymystä, joka poistuu 1-2 vuorokauden kuluttua hoidon vastaanottamisesta

⭐ joillekin saattaa tulla pirteä ja puuhakas olo pari tuntia hoidon jälkeen.


Hoito olisi hyvä antaa muutaman kerran perättäisinä kuureina, vähintään 3 kertaa 1h. Silloin jokainen hoitokerta syventää ja edistää edellisten hoitokertojen vaikutuksia. 

Akuuttia asiaa hoidettaessa olisi hyvä varata ajat niin, ettei hoitojen välillä olisi 24 tuntia enempää. Näin hoidettavan energiataso pysyy koko ajan korkealla, jokaisen  hoidon kohottaessa sitä entisestään.Hoidot

Varaa oma hoitosi 040 5190949  WhatsApp  tai sari@saritantahti.fi

1664212996331_reiki-me.jpg

70€

Reiki n. 60min

1 hoitokerta

1664212996331_reiki-me.jpg

180€

Reiki 3x n. 60min

3 hoitokertaa

Yh­teys­tie­dot

Saritan Tähti

Sari Petäjä

040 5190949  WhatsApp

sari@saritantahti.fi

Kerava - Sompio


Copyright Saritan Tähti. Kaikki oikeudet pidätetään.